Loading
Suodatin / Lajittele
Mattolaji Patchwork
Muoto
Pituus cm cm ft
Leveys cm cm ft
Hinta: (EUR)
Värit
Mattolaji
Muoto
Koko:
Pituus cm cm ft
Leveys cm cm ft
Hinta: (EUR)
Värit

Patchwork matot

„Vaihtelua, minä tarvitsen vaihtelua!“ Jos tämä pyyntö tulee Teistä itsestänne, niin silloin Teille pitää olla käsinsolmittu matto Patchwork-Designia. Erilaisista matoista yhteenommeltu, vaikuttaa se aivan toisenlaiselta kuin perinteiset matot. Toiset pitävät sitä rauhattomana, toiset eläväisenä - jokainen kuitenkin jännittävänä. Patchwork-mattoja parsta laatua ne ova kaikki.

Jokainen matto on erilainen. Ja Patchwork-matot ottavat paloja ,mitä erilaisimmista matoista, tulevat yhdistellyiksi niistä ja ovat siten jännittävämpiä. Niiden ihastuttavat Designit eivät välttämättä miellytä kaikkia, mutta ovat täynnä jännitystä. Sillä vastakohdat vetävät puoleensa. Patchworkit parasta laatua ommellaan yhteen vanhoista itämaisista matoista ja niiden järjestys sommitellaan luovalla silmällä, ja nämä matot vastaavat korkeinta vaatimustasoa.

Patchwork matot online ostaminen

Online-kaupassa Nain Tradingilla löydätte kauniit Patchwork-matot, jotka on erityisesti koottu yhteen, tehdäkseen mahdollisimman hienon designin. Niiden harmoniset värit ja kuviot ovat osoitus estetiikasta. Luonnollisesti kaikki matot meidän Online-kaupastamme ovat käsinsolmittua laatutyötä.

TOP