31 päivän palautusoikeus Ilmainen toimitus ja palautus
Nain Trading

Tuotteen Esittely

Käsinsolmitut itämaiset matot tulevat mitä erilaisimmilta alueilta, joissa solmitaan mattoja jo vuosisatojen ajan. Niin lukuisat kuin valmistuspaikat ovat myös niin monipuolinen on mattovalikoimakin. Tästä löydätte tärkeimmät kategoriat, joiden matot eroavat eniten syntyperänsä, muotoilun ja solminnan suhteen merkittävästi toisistaan. Inspiroitukaa erilaisten mattomallien kuvista.

Persialaiset matot

Persialaiset matot

Perinteiset persialaiset matot, jotka ovat tunnettuja erinomaisesta laadustaan, herkkyydestään ja kuvioidensa ja malliensa rajattomasta valikoimasta, tuovat kodikkuutta, ajatonta tyyliä ja ripauksen glamouria jokaiseen kotiin. Ne on vuosisatojen ajan solmittu käsin solmu solmulta käyttäen puhdasta villaa, luonnonmukaisia luonnonvärejä ja hienoa silkkiä hienoimmalla käsityötaidolla. Siksi aidot persialaiset matot ovat niin suosittuja tyylikkäitä kodin asusteita ja niin haluttuja mattojen ystävien keskuudessa kaikkialla maailmassa. Ne eivät ainoastaan anna huoneisiin kodikasta lämpöä, vaan ne myös tuovat sen tietynlaisen lisän mihin tahansa asumistyyliin.

Näytä kaikki: Persialaiset matot (27961)
Nain
Nain 6827 Matot
Tabriz
Tabriz 5029 Matot
Bidjar
Bidjar 3788 Matot
Moud
Moud 2863 Matot
Isfahan
Isfahan 1021 Matot
Kashan
Kashan 2651 Matot
Ghom
Ghom 2174 Matot
Kashmar
Kashmar 599 Matot
Kerman
Kerman 725 Matot
Mashad
Mashad 604 Matot
Sarough
Sarough 1735 Matot
Modernit matot

Modernit matot

Aika rientää eteenpäin ja samalla myös ajanmukaiset mallit. Elämän tunne ja sen ilmaisu on ajasta toiseen erilainen. Te haluatte elää tässä ja nyt, ettekä menneessä? Silloin on moderni matto ihan „must“ Teille.

Moderni matto voi tehdä ihmeitä ja antaa kosketuksen ajanmukaista designia Teidän kotiinne. Parhaista materiaaleista ja totta kai käsinsolmittu, on moderni itämainen matto enemmän kuin vain lattianpeite.

Näytä kaikki: Modernit matot (17965)
Persialaiset Gabbeh
Persialaiset Gabbeh 7381 Matot
Gabbeh Indo
Gabbeh Indo 1009 Matot
Modernit Ziegler
Modernit Ziegler 412 Matot
Loom Gabbeh
Loom Gabbeh 1289 Matot
Nepal
Nepal 79 Matot
Beluch Modern
Beluch Modern 0 Matot
Patchwork
Patchwork 1010 Matot
Vintage
Vintage 1040 Matot
Colored Carpets
Colored Carpets 148 Matot
Design
Design 6773 Matot
Berber
Berber 1084 Matot
Design

Design

Jos sen pitää olla aivan erityinen, vaatimustasonne on hyvin korkea, silloin Teitä palvellaan parhaiten Designer-matolla. Sillä nämä läpikotaisin tyylitellyt, käsinsolmitut matot antavat Teidän asuntonne loistaa avantgardistisesti. Sen ekstra-potkun saavat aikaan kuviot, värit ja muodot. Puhdasta ihastuttavaa designia!

On mattoja, jotka ovat juuri kohdallaan. Läpityylikkäitä ja loppuunajateltuja. Suunniteltu viimeisen päälle. Moderneja ja luovalla kosketuksella tehtyjä. Designer-matot ovat kaikille niille, joille mikä matto vain ei riitä. JOtka etsivät sellaista mitä muualla ei ole. Individuaalia, ja erittäin hyvää laatua. Designer-matot tarjoavat erilaisissa muodoissaan paljon käyttömahdollisuuksia ja johtavat taloanne suunnitellun hienoon ulkoasuun.

Näytä kaikki: Design (6773)
Amazona
Amazona 5 Matot
Damask
Damask 558 Matot
Sadraa
Sadraa 1213 Matot
Galaxy
Galaxy 2 Matot
Panbézia
Panbézia 35 Matot
Horizon
Horizon 89 Matot
Artisan
Artisan 26 Matot
Ziegler Mahli
Ziegler Mahli 37 Matot
Ziegler Design
Ziegler Design 161 Matot
Arijana Design
Arijana Design 466 Matot
Future Echo
Future Echo 0 Matot
Senses
Senses 51 Matot
Gabbeh Design
Gabbeh Design 645 Matot
Berber
Berber 1084 Matot
Arctic
Arctic 0 Matot
Essence
Essence 1 Matot
Radiant
Radiant 43 Matot
Scenery
Scenery 21 Matot
Kelim Nomad
Kelim Nomad 0 Matot
Lunara
Lunara 29 Matot
Texura
Texura 0 Matot
Naturescene
Naturescene 0 Matot
Kylän ja nomadien matot

Kylän ja nomadien matot

Useat harvinaisen kauniisti koristellut ja kirkkaanväriset persialaiset matot valmistetaan kotona nomadien tai kyläläisten toimesta. Näiden mattojen kuvioiden alkuperä on usein luonnossa jonka ansiosta ne ovat ainutlaatuisia.

Näytä kaikki: Kylän ja nomadien matot (11641)
Hamadan
Hamadan 3168 Matot
Shiraz
Shiraz 747 Matot
Beluch
Beluch 756 Matot
Bakhtiar
Bakhtiar 451 Matot
Senneh
Senneh 645 Matot
Heriz
Heriz 1041 Matot
Afshar
Afshar 159 Matot
Ghashghai
Ghashghai 3340 Matot
Koliai
Koliai 230 Matot
Lori
Lori 144 Matot
Nahavand
Nahavand 116 Matot
Patchwork  & Vintage

Patchwork & Vintage

Näytä kaikki: Patchwork & Vintage (2417)
Patchwork
Patchwork 1010 Matot
Vintage
Vintage 1040 Matot
Kelim Patchwork
Kelim Patchwork 367 Matot
Gumbad / Golestan

Gumbad / Golestan

Näytä kaikki: Gumbad / Golestan (173)
Golestan
Golestan 153 Matot
Gumbad
Gumbad 20 Matot
Arijana / Mamluk

Arijana / Mamluk

Nämä matot perustuvat klassisiin persialaisiin matoihin ja niiden tyypillisiin malleihin, ja ne muodostavat harmonian perinteistä ja nykyaikaisuudesta.
Usein erittäin hienoa alkuperää olevat koristeet on siirretty avokätisesti nykypäiväämme. Nämä nyt yksinkertaisemmat kuvion toteutukset alkuperäisen käsinsolmun tavanomaisessa parhaassa käsityölaadussa antavat huoneelle uutta vauhtia. Ne on aina valmistettu parhaista luonnonmateriaaleista, kuten lampaanvillasta. Ne hengittävät yhtä paljon historiaa ja nykyaikaa. Modernit ja silti omaperäiset, klassisten itämaisten mattojen inspiroima ja hieman ilmavampiin malleihin tulkittu matot vaikuttavat erityisen luonnollisella ulkonäöllään ja pehmeällä tuntumalla. Tuo tämä viehättävä mukavuus kotiisi ja nauti kestävästä, miellyttävästä pehmeän luonnollisuuden vaikutelmasta.

Näytä kaikki: Arijana / Mamluk (3303)
Mamluk
Mamluk 294 Matot
Moghol
Moghol 0 Matot
Arijana klassiset
Arijana klassiset 922 Matot
Arijana Design
Arijana Design 466 Matot
Arijana Bakhtiari
Arijana Bakhtiari 292 Matot
Arijana Shaal
Arijana Shaal 1353 Matot
Ziegler

Ziegler

Ziegler-matot ovat imitaatioita klassisista persialaisista matoista. Saadakseen niihin antiikkisen vaikutelman, niiden annetaan vaalentua auringossa ja hierotaan kivillä, nukkaa käsitellen ja jotta saadaan värit antiikkisen näköisiksi. Sillä ei kuitenkaan jätetä pois perinteisen solmintakäsityön osuutta matoista.

EsSe oli kekseliäs englantilainen bisnesmies, joka aloitti omien mattojen tuotannon Persiassa, vastatakseen kasvavaan mattojen kysyntään. Aluksi tehtiin verraten halpoja malleja, jotka värjättiin väreillä joissa oli ongelma: Ne haalistuivat oikein nopeasti. Tästä virheestä tuli kuitenkin niin suosittu, että pian Pakistanin ja muiden ympäröivien maiden matontuojat alkoivat kopioida näitä Ziegler-mattoja. Alettiin solmia paremmalla laadulla ja kävi niin että Ziegler-matot valloittivat maailman.

p>

Näytä kaikki: Ziegler (6595)
Ziegler Farahan
Ziegler Farahan 1697 Matot
Ziegler Mahli
Ziegler Mahli 37 Matot
Kazak
Kazak 1076 Matot
Modernit Ziegler
Modernit Ziegler 412 Matot
Ziegler Colored
Ziegler Colored 72 Matot
Kelim

Kelim

Kilimit ovat upeita tyylielementtejä, joiden monipuolisuus on vertaansa vailla sekä sisällä että ulkona. Useat niistä sopivat usein yhteen ja luovat vuorovaikutuksensa avulla täydellisen parin. Valikoimassamme on uskomaton valikoima yli 8 000 kilomattoa, jotka odottavat löytämistä. Valitse suosikkituotteesi yli 7 alakategoriasta modernista antiikkiin ja anna sisustuksesi herätä henkiin uudessa ilmapiirissä. Jokainen kilim-matto on myös ainutlaatuinen ja käsin kudottu. Perinteisen käsityön juuret ovat itämaisella alueella, ja kilim-mattoja valmistetaan edelleen Iranissa, Afganistanissa, Pakistanissa ja Turkissa. Tuo pala tästä perinteestä kotiisi.

Lisää mielenkiintoisia asioita ja arvokkaita vinkkejä kilimeihin liittyviin sisustustyyleihin löydät meiltä Blogi "Kesäiset kilim-matot"

Näytä kaikki: Kelim (10000)
Kelim Fars
Kelim Fars 3716 Matot
Kelim Afghan
Kelim Afghan 5114 Matot
Kelim Rosen
Kelim Rosen 129 Matot
Kelim Himalaya
Kelim Himalaya 19 Matot
Kelim Patchwork
Kelim Patchwork 367 Matot
Kelim Soozani
Kelim Soozani 29 Matot
Kelim Nomad
Kelim Nomad 0 Matot
Kelim Horizon
Kelim Horizon 0 Matot
Texura
Texura 0 Matot
Soumak
Soumak 57 Matot
Modernit Kelim
Modernit Kelim 871 Matot
Nimbaft
Nimbaft 239 Matot
Kelim Kordi
Kelim Kordi 127 Matot
Kelim Turkish
Kelim Turkish 1 Matot
Kelim Design
Kelim Design 2039 Matot
Kelim Afghan Heritage
Kelim Afghan Heritage 1843 Matot
Kelim Senneh
Kelim Senneh 228 Matot
Kelim Berber Design
Kelim Berber Design 120 Matot
Afghan / Pakistan

Afghan / Pakistan

Nämä käsinsolmitut tai kudotut matot ovat peräisin Afganistanista/Pakistanista. Lämpimät tummanpunaiset sävyt ja toistuvat kahdeksankulmaiset koristeet ovat hyvin tyypillisiä. Alueiden välillä ei juurikaan ole havaittavissa eroja. Mattojen nimessä oleva merkintä 2Ply tai 3Ply on mielenkiintoinen. Se antaa viitteen solmimistiheydestä ja siten myös solmimiseen liittyvästä vaivasta. 3-kerroksisessa Bukharassa on suurempi määrä solmuja neliömetriä kohti kuin 2-kerroksisessa.

Näytä kaikki: Afghan / Pakistan (14198)
Afgaani Akhche
Afgaani Akhche 566 Matot
Tree of Life
Tree of Life 4 Matot
Kazak
Kazak 1076 Matot
Kelim Afghan
Kelim Afghan 5114 Matot
Khal Mohammadi
Khal Mohammadi 874 Matot
Pakistan 2 & 3 Ply
Pakistan 2 & 3 Ply 969 Matot
Venäläiset ja kaukasialaiset matot

Venäläiset ja kaukasialaiset matot

Matot Venäjältä ovat hyvin monenlaisista kulttuureista ja kansanryhmistä saaduista vaikutteista, jotka ovat vuosisatojen aikana yhä erottuneet toisistaan. Käsinsolmitut matot Venäjältä ovat kaunis vaihtoehto persialaisille matoille. Niiden muotoilu ja kuviointi ovat monenlaisia, värit hyvin kattavat ja kokoja löytyy lähes kaikenlaisia.

Venäjä on valtavan suuri maa, jossa on monia erilaisia kulttuureja, kansanryhmiä ja vaikutteita molemmista näistä elementeistä. Siksi venäläinen mattotuotanto on monenlaisten perinteiden tulosta, joissa on hyvin erilaisia kuvioita ja koriste-elementtejä. Joskus matot näyttävät hyvinkin persialaisilta, toisella kertaa kaukasialaisilta. Niiden kuviointi voi olla geometristä keskimedaljongilla, tai myös kukallista. Hyvin monipuolinen valikoima venäläisiä mattoja mahdollistaa jokaisen ostajan löytämään unelmiensa maton meiltä.

Näytä kaikki: Venäläiset ja kaukasialaiset matot (218)
Venäjä
Venäjä 77 Matot
Turkaman
Turkaman 853 Matot
Azerbaijan
Azerbaijan 152 Matot
Baku
Baku 2 Matot
Intian matot

Intian matot

Intialainen maton tuotanto alkoi luultavasti 16. vuosisadalla. Sen perusti suurmoguli Akbar, joka antoi persialaisten matonsolmijien valmistaa mattoja palatsiinsa. Intialaisia mattoja valmistetaan nykyään suuria määriä, ja ne imitoivat pääosin persialaisia ja kiinalaisia kuvioita. Niiden laatu vaihtelee paljon.

Silti Intiasta tulee upeita mattoja. Erityisesti löytyy myös eurooppalaisen kulttuurin innoittamia kuvioita, jotka ovat hyvin nykyaikaisia. Intia on tullut yhdeksi suurimmista edullisimpien käsinsolmittujen mattojen viejämaista. Intialaisten mattojen nimiä ovat esimerkiksi Amritsar tai Jaipur. Sointuvat nimet ovat usein jäljitelmiä persialaisista matoista kuten Intia-Gabbeh tai Indo Bidjar.

Näytä kaikki: Intian matot (3616)
Indo Bidjar
Indo Bidjar 177 Matot
Indo Herati
Indo Herati 78 Matot
Indo Ghom
Indo Ghom 40 Matot
Indo Kashan
Indo Kashan 127 Matot
Indo Sarough
Indo Sarough 222 Matot
Indo Mir
Indo Mir 148 Matot
Indo Nain
Indo Nain 63 Matot
Indo Tabriz
Indo Tabriz 816 Matot
Kiina

Kiina

Jo joidenkin vuosituhansien ajan on Kiinassa solmittu mattoja. Niinpä tällä valtakunnalla on oikein pitkä perinne tällä talouden alalla. Keisarillinen hovi perusti tuotannon kiinalaisille matoille , joka muistuttaa kuvioissaan posliinimaalausta.

Yli kahden tuhannen vuoden ajan on tehty kiinalaisia mattoja. Tämä pitkä perinne on todiste kiinalaisten mattojen korkeasta laadusta. Niiden aiheet kumpuavat kiinalaisesta kulttuurista. Lohikäärmeet, uskonnolliset kuviot toistuvat niissä usein. Nykyään aiheiden valikoima on monipuolisempi kuin aiemmin. Niin se suuntautuu myös persialaiseen kudontatyöhön. Epäsymmetrisesti solmitut matot valmistetaan tuplaloimilangoilla. Yleensä kiinalaisilla matoilla on nimet , jotka vastaavat niiden tuotantopaikkakuntaa. Joten löytyy esimerkiksi sellaisia nimiä kuten "Peking". Huomioitavaa on, että vanhemmat kiinalaiset matot ovat hyvin paksuja, missä on käytetty kestävää, vahvaa villalankaa. Samaan aikaan ne ovat kuitenkin hyvin pehmeitä.

Näytä kaikki: Kiina (671)
Kiinalaiset antiikki
Kiinalaiset antiikki 40 Matot
Kiinalaiset silkki
Kiinalaiset silkki 342 Matot
Kelim Soozani
Kelim Soozani 29 Matot
China Wool
China Wool 264 Matot
Gabbeh

Gabbeh

Nämä suositut matot tunnetaan hieman paksummasta, lämpimästä, pehmeästä mutta kimmoisasta nukkastaan sekä rikkaista väreistään ja valtavasta valikoimasta malleja, joissa niitä on saatavilla. Ne on perinteisesti solmittu maalaismaisemalla tavalla - pienemmällä solmutiheydellä - luonnonvillasta, mikä yhdessä korkeamman nukan kanssa antaa niille hyvin erikoisen luonteen.

Näytä kaikki: Gabbeh (9673)
Persialainen Gabbeh
Persialainen Gabbeh 1950 Matot
Persialaiset Gabbeh Loribaft
Persialaiset Gabbeh Loribaft 5010 Matot
Persialaiset Gabbeh-nomadien
Persialaiset Gabbeh-nomadien 509 Matot
Gabbeh Design
Gabbeh Design 645 Matot
Persialaiset Gabbeh Kashkuli
Persialaiset Gabbeh Kashkuli 413 Matot
Persialaiset Gabbeh Rizbaft
Persialaiset Gabbeh Rizbaft 11 Matot
Persialaiset Gabbeh Antiikki
Persialaiset Gabbeh Antiikki 87 Matot
Indo Gabbeh
Indo Gabbeh 267 Matot
Indo Gabbeh Loribaft
Indo Gabbeh Loribaft 742 Matot
Gabbeh Bambus Silk
Gabbeh Bambus Silk 8 Matot
Loom Gabbeh Lori
Loom Gabbeh Lori 265 Matot
Loom Gabbeh
Loom Gabbeh 874 Matot
Future Echo
Future Echo 0 Matot
Arctic
Arctic 0 Matot
Essence
Essence 1 Matot
Design Loom Shine
Design Loom Shine 199 Matot
Naturescene
Naturescene 0 Matot
Silkkimatot

Silkkimatot

Tämä materiaali on se mistä unelmoidaan. Mikään kangas ei voi siinä määrin herättää ihastusta kuin silkki. Sen pehmeys ja ylittämätön eleganssi, jota se säteilee, ei löydä vertaistaan. Silkkimatot ovat hyvä teko jaloille ja valonloiste huoneille.

Itämaiset matot eivät ole vain villasta. Niitä on myös silkistä. Kuten esimerkiksi hienoin Kaschmir Silkki, aito Ghom Silkki tai arvokas Kiina Silkkimatto. Silkki antaa näille matoille niiden vertaamattoman laatunsa. Ja se on puhdas onni niille, jotka voivat sellaisen itselleen hankkia. Sillä silkki materiaalina on paljon enemmän kuin vain jotakin. Se merkitsi niin paljon. Se oli niin arvokasta, että sitä kuljetettiin puolen maailman halkijotta kuninkaalliset saivat pitää sitä keskiajan Euroopassa. Silkkitielle ei ole turhaan tullut tämä nimi luonnonmateriaalista, jota saadaan toukilta ja joka ei hienoudessaan löydä vertaistaan.

Näytä kaikki: Silkkimatot (2976)
Ghom Silkki
Ghom Silkki 1610 Matot
Kashmir
Kashmir 807 Matot
Kiinalaiset silkki
Kiinalaiset silkki 342 Matot
Nain silkki
Nain silkki 12 Matot
Kashan Silkki
Kashan Silkki 5 Matot
Herike
Herike 216 Matot
Ylelliset matot

Ylelliset matot

Te olette eksklusiivisen laatutyön ystävä? Mattokäsityö tarjoaa parasta valmistusta ja hienoimpia materiaaleja. Luonnollisesti se seuraa myös hintaan. Teille vain parasta, ei myyntitangosta otettua. Ja ei mitä tahansa laatua.

Se ei voi olla aina edullista. Tietysti kompromisseja voi tehdä monella elämän alueella. Mutta mattojen suhteen Te ette halua sitä tehdä? Silloin on eksklusiivinen matto, jonka laatu on aivan portaiden yläpäässä, juuri Se oikea Teille. Antakaa sen upean työnlaadun ja hienoimman villan nostaa Teidät pilviin. Silkki ei ole tietenkään harvinainen materiaali näissä eksklusiivisissa matoissa, jotka tehdään pitkään kestävänä käsityönä solmimalla. Suurin solmutiheys ja kauneimmat mallit ovat myös tunnusmerkillisä näille matoille.

Näytä kaikki: Ylelliset matot (4753)
Ghom Silkki
Ghom Silkki 1610 Matot
Isfahan Luxus
Isfahan Luxus 679 Matot
Nain 6La
Nain 6La 1386 Matot
Tabriz 50/70/90 Raj
Tabriz 50/70/90 Raj 3472 Matot
Antiikkiset matot

Antiikkiset matot

Vintage on In. Jo vuosien ajan. Kaikki saa näyttää mielellään vähän vanhemmalta, ja myös olla vanhempaa. Yhdistelmänä uusina ostettujen huonekalujen kanssa antaa antiikki matolle oikean mahdollisuuden tulla esiin. Se kertoo tarinaansa eteenpäin ja se ihastuttaa jokaista antiikin ihailijaa ja harrastajaa.

Kun matto on antiikkia, sillä on jo tarina takanaan. Ja selkeästi se on tämän kestänyt ja kokenut. Kun tämä on asian laita, niin sen täytyy olla korkeaa laatua. Sillä elämä ei meine koskaan ilman jälkiä jättämättä ohi. Eikä sen pitäisikään. Sillä antiikki itämaiset matot elämän ja iän tuomat merkit niissä antavat niille jotain erityistä ja kaunista ajan patinaa. p>

Näytä kaikki: Antiikkiset matot (3089)
Antiikkinen Sarough
Antiikkinen Sarough 273 Matot
Antique Kashan
Antique Kashan 230 Matot
Kiinalaiset antiikki
Kiinalaiset antiikki 40 Matot
Antique Kerman
Antique Kerman 120 Matot
Usak
Usak 77 Matot
Agra
Agra 9 Matot
Nain

Nain

Perinteiset Nain-matot kuuluvat kauneimpiin maailmassa, ja erottuvat Itämaisella suunnittelullaan. Ne valmistetaan samannimisessa Nain aavikon kaupungissa. Elegantin ja jalon vaikutuksen tekee tyypillinen sinivalkoinen väritys, useimmiten keskellä on medaljonki. Nain-mattojen korkea-arvoinen laatu näkyy eniten käytetyissä materiaaleissa ja solmutiheydessä. Silkin kanssa tehdyissä matoissa saavuttaa solmutiheys jopa yli miljoona solmua.

Korkealaatuisille Nain-matoille annettiin numerointi, joka kuvastaa niiden laatutasoa. Jokaisella loimilangalla on tietty määrä lankakerroksia, joka kertoo hienoudesta ja erityisyydestä. Persialainen sana "kerros" on „La“. Mitä alhaisempi on La-luku (12La, 9La, 6La, 4La), sitä monimutkaisempi solminta. Nain 4La tarkoittaa siten korkeinta laatua, ja kertoo siksi kaikkein hienoimmista matoista maailmassa . Sen valmistus on niin ainutkertaista, että on vain harvoja 4La mattoja, ja juuri siksi matontuntijat arvostavat näitä suuresti.

Melkein miljoonalla solmulla, ei jää Nain 6La paljon jälkeen 4La matosta. Myös tähän käytetään silkkiä, jotta saadaan yksityiskohdissaan rikas kuviointi mahdolliseksi. Solminta on niin ikään ainutlaatuista ja muodostaa symmetrisen ulkonäön.

Myös Nain 9La peilaavat perinteistä suunnittelua, missä tässä tiheys tulee vähän alhaisemmaksi. Siitä huolimatta myös näissä on upeita kappaleita, jotka kaunistavat Teidän elintilaanne ja antavat sille erityisen lisänsä.

Näytä kaikki: Nain (6827)
Nain 12La
Nain 12La 2320 Matot
Nain 9La
Nain 9La 3246 Matot
Nain 6La
Nain 6La 1386 Matot
Habibian
Habibian 52 Matot
Akhavan
Akhavan 1 Matot
Indo Nain
Indo Nain 63 Matot
Nain silkki
Nain silkki 12 Matot
Ghom

Ghom

Korkeinta laatua, parasta Kork-villaa, yleinen silkin käyttö - se on Ghom-matto. Tämä aivan ihana persialaismatto vakuuttaa vaativimmankin mattofanin. Kuka luksusta etsii, löytää hän sen tässä. Ghom-matot valmistetaan yhdessä Iranin pyhimmistä kaupungeista ja ovat osittain puhdasta silkkiä (Ghom-silkkiä).

Ghom und matot – yhdistelmä, missä toteutuvat käsityötaiteen korkeimmakin vaatimukset. Erittöin korkea solmutiheys ja paraslaatuinen villalanka, silkin mukanaolo ovat kaikki merkkejä Ghom-nattojen laadusta. Rikkaasti kuvioidut matot on koristeltu kuvioilla kasvi- ja eläinmaailmasta, kuin myös mitä erilaisimmilla medaljongeilla. Ghom-matot loistavat kaikissa väreissä. Jokaisessa kodissa Ghom-matot antavat Iranilaisen matonkudontataiteen kukoistaa. Se, joka haluaa kokea matossaan persialaisen kulttuurin ja luksuksen kauneimmassa muodossaan, ei voi ohittaa Ghom-mattoja.

p>

Näytä kaikki: Ghom (2174)
Ghom Kork
Ghom Kork 545 Matot
Ghom Silkki
Ghom Silkki 1610 Matot
Tabriz

Tabriz

Kaunis Tabrizin persialainen matto solmitaan käsin Luoteis-Iranissa, samannimisessä käsityökaupungissa Tabrizissa, joka tunnetaan myös nimellä Tabriz. Siellä toimivat mattovalmistajat menevät sukupolvien taakse, tehden Tabrizista yhden maailman vanhimmista mattokeskuksista. Myös Tabrizin suosittuja tuotteita ovat seinämatot, jotka on solmittu huolellisesti

Näytä kaikki: Tabriz (5029)
Tabriz Village
Tabriz Village 1035 Matot
Tabriz 40Raj
Tabriz 40Raj 197 Matot
Tabriz 50Raj
Tabriz 50Raj 3093 Matot
Tabriz 60Raj
Tabriz 60Raj 295 Matot
Tabriz 70Raj
Tabriz 70Raj 62 Matot
Tabriz 80Raj
Tabriz 80Raj 18 Matot
Indo Tabriz
Indo Tabriz 816 Matot
Tabriz 90Raj
Tabriz 90Raj 4 Matot
Tabriz Mahi
Tabriz Mahi 651 Matot
Tabriz Gumbad
Tabriz Gumbad 11 Matot
Tabriz Art
Tabriz Art 69 Matot
Tabriz Benam
Tabriz Benam 0 Matot
Perinteiset Itämaiset & Persialaiset Matot

Perinteiset Itämaiset & Persialaiset Matot

Näytä kaikki: Perinteiset Itämaiset & Persialaiset Matot (62697)
Persialaiset matot
Persialaiset matot 27961 Matot
Kylän ja nomadien matot
Kylän ja nomadien matot 11641 Matot
Gumbad / Golestan
Gumbad / Golestan 173 Matot
Arijana / Mamluk
Arijana / Mamluk 3303 Matot
Ziegler
Ziegler 6595 Matot
Kelim
Kelim 10000 Matot
Afghan / Pakistan
Afghan / Pakistan 14198 Matot
Venäläiset ja kaukasialaiset matot
Venäläiset ja kaukasialaiset matot 218 Matot
Kiina
Kiina 671 Matot
Intian matot
Intian matot 3616 Matot
Silkkimatot
Silkkimatot 2976 Matot
Antiikkiset matot
Antiikkiset matot 3089 Matot
Interior Style

Interior Style

Etsitkö oikeaa mattoa sisustustyyliisi? Olemme koonneet sinulle suosituimmat tyylit ja tehneet valikoiman vastaavia mattoja. Boho-Chic, Teollinen tyyli , viheriöstyyli tai tavallinen skandinaavinen löydät täältä upea valikoima ainutlaatuisia ja edullisia mattoja. Jos yksilöllistä väripyyntöäsi tai vaadittua kokoa ei ole, tutustu kattaviin mattojen luokkiin . Siellä tarjoamme suodattamattoman lajikkeen, joka on yksi maailman suurimmista valikoimista.

Näytä kaikki: Interior Style (3541)
Matot Ethno sisustustyyli
Matot Ethno sisustustyyli 1816 Matot
Matot Greenery-tyyliin
Matot Greenery-tyyliin 192 Matot
Industrial Style
Industrial Style 186 Matot
Skandinaavinen tyyli matot
Skandinaavinen tyyli matot 1161 Matot
Boheme style
Boheme style 1027 Matot
Matot sametti kalusteet
Matot sametti kalusteet 172 Matot
Moderni & sisustussuunnittelijoiden valitsema
Moderni & sisustussuunnittelijoiden valitsema 415 Matot
Maalaistyyliset matot
Maalaistyyliset matot 832 Matot
Välimeren tyyliin
Välimeren tyyliin 844 Matot
Barokkityyliset matot
Barokkityyliset matot 265 Matot
Mattoja seinälle
Mattoja seinälle 598 Matot
Klassinen muotoilu

Klassinen muotoilu

Moderni kummajainen ei tule Teille taloon. Klassinen ihastuttaa Teitä. Ei ainoastaan yksi aikakausi, vaan kaikki se, mikä klassiseksi tituleerataan ja karakterisoidaan? Sitten katselkaapa näitä mattoja. Klassisia muotoilultaan, erinomaista käsinsolmittua laatua. Varmasti sopivaa löytyy myös Teille.

Ei jokainen tarvitse modernia. Jotkut näkevät klassisessa Designissa kauneutta, joka saavuttaa näissä huippunsa. Vai oletteko sittenkin modernin maailman ystävä, haluatte kuitenkin yhdellä käsinsolmitulla matolla klassista Designia tuoda yksilöllistä painotusta kotiinne? Mitä se myös olisi: Meidän klassisesti kuvioidut matot ovat korkeaa laatua ja kiitos käsin solminnan parasta valmistuslaatua.

Näytä kaikki: Klassinen muotoilu (44586)
Medaljonki
Medaljonki 28755 Matot
Allover Design
Allover Design 13030 Matot
Floral
Floral 26878 Matot
Figural
Figural 986 Matot
Kentät
Kentät 2411 Matot
Geometrinen
Geometrinen 15518 Matot
Nomadit
Nomadit 1795 Matot
Elämänpuu
Elämänpuu 2060 Matot
Metsästys pattern
Metsästys pattern 140 Matot
Peilin malli
Peilin malli 708 Matot
Iso koriste
Iso koriste 487 Matot
Herati Design
Herati Design 9071 Matot
Boteh Jeghe
Boteh Jeghe 118 Matot
Moderni Design

Moderni Design

Näytä kaikki: Moderni Design (15679)
Yksinkertainen
Yksinkertainen 2793 Matot
Ruudullinen
Ruudullinen 2388 Matot
Kaistale Design
Kaistale Design 6303 Matot
Minimaalinen suunnittelu
Minimaalinen suunnittelu 4286 Matot
Värikäs muotoilu
Värikäs muotoilu 1874 Matot
Abstrakti
Abstrakti 2726 Matot
Itämainen sisustus

Itämainen sisustus

Orientti on kiinnostavaa. Sen värit ja kuvioinnit herättävät mielikuvituksen ja antavat unelmoida. Jos tämä on tilanne Teillä, on tällainen käsinsolmittu seinämatto tai vaikka istuinalusta Kelimistä on vähintäänkin harkitsemisen arvoinen.

Orientilla on aivan erityinen vaikutuksensa. Mistä se tarkemmin johtuu, on vaikeampi vahvistaa. Onko se väritys, missä kaikki on upeassa harmoniassa? Onko se perinne, mikä ihastuttaa. Todennäköisesti se on yhdistelmä monesta asiasta. Matot joissa on itämaista flairia eivät ole verrattavissa mihinkään muuhun. Hengittäkää vähän itämaista ilmaa kotonanne.

Näytä kaikki: Itämainen sisustus (592)
Seinämatot
Seinämatot 506 Matot
Kelim & Mattotyynyt
Kelim & Mattotyynyt 145 Matot
Erikoistarjoukset

Erikoistarjoukset

Yli 60 000 ainutlaatuisen kappaleen valikoimastamme esittelemme aina säännöllisesti vaihtuvan valikoiman taattuja käsintehtyjä itämaisia ​​mattoja, joita meillä on väliaikaisesti alennuksessa erityisen alennettuun hintaan.

Näytä kaikki: Erikoistarjoukset (41389)
Nain Trading käyttää evästeitä, jotta sivustomme toimivat luotettavasti ja varmasti sekä näyttääksesi sinulle asiaan liittyvää sisältöä ja henkilökohtaisia tarjouksia.
Jos napsautat "OK", voimme välittää evästeiden avulla kerätyt tiedot kolmansille osapuolille (markkinointikumppaneillemme). Jos et halua sopia, rajoitamme tärkeisiin evästeisiin. Lisätietoja ja kaikki vaihtoehdot löytyvät "preferenssit" -kohdasta. Voit säätää näitä milloin tahansa myöhemmin. Löydät lisätietoja tietosuojailmoituksestamme.