31 päivän palautusoikeus Ilmainen toimitus ja palautus
Nain Trading
25. vuosijuhla: 20% alennus kaikesta koodilla: EXTRA20 - Vain lyhyen aikaa

Tuotteen Esittely

Käsinsolmitut itämaiset matot tulevat mitä erilaisimmilta alueilta, joissa solmitaan mattoja jo vuosisatojen ajan. Niin lukuisat kuin valmistuspaikat ovat myös niin monipuolinen on mattovalikoimakin. Tästä löydätte tärkeimmät kategoriat, joiden matot eroavat eniten syntyperänsä, muotoilun ja solminnan suhteen merkittävästi toisistaan. Inspiroitukaa erilaisten mattomallien kuvista.

Perinteiset persialaiset matot

Perinteiset persialaiset matot

Perinteiset persialaiset matot, jotka ovat tunnettuja erinomaisesta laadustaan, herkkyydestään ja kuvioidensa ja malliensa rajattomasta valikoimasta, tuovat kodikkuutta, ajatonta tyyliä ja ripauksen glamouria jokaiseen kotiin. Ne on vuosisatojen ajan solmittu käsin solmu solmulta käyttäen puhdasta villaa, luonnonmukaisia luonnonvärejä ja hienoa silkkiä hienoimmalla käsityötaidolla. Siksi aidot persialaiset matot ovat niin suosittuja tyylikkäitä kodin asusteita ja niin haluttuja mattojen ystävien keskuudessa kaikkialla maailmassa. Ne eivät ainoastaan anna huoneisiin kodikasta lämpöä, vaan ne myös tuovat sen tietynlaisen lisän mihin tahansa asumistyyliin.

Näytä kaikki: Perinteiset persialaiset matot (26410)
Nain
Nain 6268 Matot
Tabriz
Tabriz 5015 Matot
Bidjar
Bidjar 3585 Matot
Moud
Moud 2833 Matot
Isfahan
Isfahan 992 Matot
Kashan
Kashan 2354 Matot
Ghom
Ghom 2100 Matot
Kashmar
Kashmar 569 Matot
Kerman
Kerman 627 Matot
Mashad
Mashad 576 Matot
Sarough
Sarough 1546 Matot
Modernit matot

Modernit matot

Aika rientää eteenpäin ja samalla myös ajanmukaiset mallit. Elämän tunne ja sen ilmaisu on ajasta toiseen erilainen. Te haluatte elää tässä ja nyt, ettekä menneessä? Silloin on moderni matto ihan „must“ Teille.

Moderni matto voi tehdä ihmeitä ja antaa kosketuksen ajanmukaista designia Teidän kotiinne. Parhaista materiaaleista ja totta kai käsinsolmittu, on moderni itämainen matto enemmän kuin vain lattianpeite.

Näytä kaikki: Modernit matot (16411)
Persialainen Gabbeh
Persialainen Gabbeh 6502 Matot
Gabbeh Indo
Gabbeh Indo 880 Matot
Modernit Ziegler
Modernit Ziegler 416 Matot
Loom Gabbeh
Loom Gabbeh 1205 Matot
Nepalilaiset
Nepalilaiset 53 Matot
Belutsch Modern
Belutsch Modern 0 Matot
Patchwork matot
Patchwork matot 942 Matot
Vintage
Vintage 890 Matot
Värilliset Matot
Värilliset Matot 135 Matot
Designmatot
Designmatot 6594 Matot
Berber-matot
Berber-matot 1123 Matot
Designmatot

Designmatot

Jos sen pitää olla aivan erityinen, vaatimustasonne on hyvin korkea, silloin Teitä palvellaan parhaiten Designer-matolla. Sillä nämä läpikotaisin tyylitellyt, käsinsolmitut matot antavat Teidän asuntonne loistaa avantgardistisesti. Sen ekstra-potkun saavat aikaan kuviot, värit ja muodot. Puhdasta ihastuttavaa designia!

On mattoja, jotka ovat juuri kohdallaan. Läpityylikkäitä ja loppuunajateltuja. Suunniteltu viimeisen päälle. Moderneja ja luovalla kosketuksella tehtyjä. Designer-matot ovat kaikille niille, joille mikä matto vain ei riitä. JOtka etsivät sellaista mitä muualla ei ole. Individuaalia, ja erittäin hyvää laatua. Designer-matot tarjoavat erilaisissa muodoissaan paljon käyttömahdollisuuksia ja johtavat taloanne suunnitellun hienoon ulkoasuun.

Näytä kaikki: Designmatot (6594)
Amazona
Amazona 11 Matot
Damask
Damask 558 Matot
Sadraa
Sadraa 1167 Matot
Galaxy
Galaxy 4 Matot
Panbézia
Panbézia 12 Matot
Artisan
Artisan 27 Matot
Ziegler Mahli
Ziegler Mahli 45 Matot
Ziegler Design
Ziegler Design 169 Matot
Arijana Design
Arijana Design 496 Matot
Senses
Senses 53 Matot
Gabbeh Design
Gabbeh Design 671 Matot
Berber-matot
Berber-matot 1123 Matot
Nomadimatot

Nomadimatot

Useat harvinaisen kauniisti koristellut ja kirkkaanväriset persialaiset matot valmistetaan kotona nomadien tai kyläläisten toimesta. Näiden mattojen kuvioiden alkuperä on usein luonnossa jonka ansiosta ne ovat ainutlaatuisia.

Näytä kaikki: Nomadimatot (11152)
Hamadan
Hamadan 3004 Matot
Shiraz
Shiraz 705 Matot
Belutsi
Belutsi 862 Matot
Bakhtiar
Bakhtiar 437 Matot
Senneh
Senneh 566 Matot
Heriz
Heriz 1008 Matot
Afshar
Afshar 154 Matot
Ghashghai
Ghashghai 3116 Matot
Koliai
Koliai 190 Matot
Lori
Lori 150 Matot
Nahavand
Nahavand 123 Matot
Patchwork / Vintage

Patchwork / Vintage

Näytä kaikki: Patchwork / Vintage (2199)
Patchwork matot
Patchwork matot 942 Matot
Vintage
Vintage 890 Matot
Kelim Patchwork
Kelim Patchwork 367 Matot
Gumbad / Golestan

Gumbad / Golestan

Näytä kaikki: Gumbad / Golestan (169)
Golestan
Golestan 145 Matot
Gumbad
Gumbad 24 Matot
Arijana / Mamluk

Arijana / Mamluk

Nämä matot perustuvat klassisiin persialaisiin matoihin ja niiden tyypillisiin malleihin, ja ne muodostavat harmonian perinteistä ja nykyaikaisuudesta.
Usein erittäin hienoa alkuperää olevat koristeet on siirretty avokätisesti nykypäiväämme. Nämä nyt yksinkertaisemmat kuvion toteutukset alkuperäisen käsinsolmun tavanomaisessa parhaassa käsityölaadussa antavat huoneelle uutta vauhtia. Ne on aina valmistettu parhaista luonnonmateriaaleista, kuten lampaanvillasta. Ne hengittävät yhtä paljon historiaa ja nykyaikaa. Modernit ja silti omaperäiset, klassisten itämaisten mattojen inspiroima ja hieman ilmavampiin malleihin tulkittu matot vaikuttavat erityisen luonnollisella ulkonäöllään ja pehmeällä tuntumalla. Tuo tämä viehättävä mukavuus kotiisi ja nauti kestävästä, miellyttävästä pehmeän luonnollisuuden vaikutelmasta.

Näytä kaikki: Arijana / Mamluk (3105)
Mamluk
Mamluk 335 Matot
Moghol
Moghol 0 Matot
Arijana Klassik
Arijana Klassik 865 Matot
Arijana Design
Arijana Design 496 Matot
Arijana Bakhtiari
Arijana Bakhtiari 259 Matot
Arijana Shaal
Arijana Shaal 1175 Matot
Ziegler

Ziegler

Ziegler-matot ovat imitaatioita klassisista persialaisista matoista. Saadakseen niihin antiikkisen vaikutelman, niiden annetaan vaalentua auringossa ja hierotaan kivillä, nukkaa käsitellen ja jotta saadaan värit antiikkisen näköisiksi. Sillä ei kuitenkaan jätetä pois perinteisen solmintakäsityön osuutta matoista.

EsSe oli kekseliäs englantilainen bisnesmies, joka aloitti omien mattojen tuotannon Persiassa, vastatakseen kasvavaan mattojen kysyntään. Aluksi tehtiin verraten halpoja malleja, jotka värjättiin väreillä joissa oli ongelma: Ne haalistuivat oikein nopeasti. Tästä virheestä tuli kuitenkin niin suosittu, että pian Pakistanin ja muiden ympäröivien maiden matontuojat alkoivat kopioida näitä Ziegler-mattoja. Alettiin solmia paremmalla laadulla ja kävi niin että Ziegler-matot valloittivat maailman.

p>

Näytä kaikki: Ziegler (6286)
Ziegler Klassik
Ziegler Klassik 1651 Matot
Ziegler Mahli
Ziegler Mahli 45 Matot
Kazak
Kazak 993 Matot
Modernit Ziegler
Modernit Ziegler 416 Matot
Ziegler Colored
Ziegler Colored 78 Matot
Kilim

Kilim

Kilimit ovat upeita tyylielementtejä, joiden monipuolisuus on vertaansa vailla sekä sisällä että ulkona. Useat niistä sopivat usein yhteen ja luovat vuorovaikutuksensa avulla täydellisen parin. Valikoimassamme on uskomaton valikoima yli 8 000 kilomattoa, jotka odottavat löytämistä. Valitse suosikkituotteesi yli 7 alakategoriasta modernista antiikkiin ja anna sisustuksesi herätä henkiin uudessa ilmapiirissä. Jokainen kilim-matto on myös ainutlaatuinen ja käsin kudottu. Perinteisen käsityön juuret ovat itämaisella alueella, ja kilim-mattoja valmistetaan edelleen Iranissa, Afganistanissa, Pakistanissa ja Turkissa. Tuo pala tästä perinteestä kotiisi.

Lisää mielenkiintoisia asioita ja arvokkaita vinkkejä kilimeihin liittyviin sisustustyyleihin löydät meiltä Blogi "Kesäiset kilim-matot"

Näytä kaikki: Kilim (8380)
Kelim Fars
Kelim Fars 3628 Matot
Kelim Afgaani
Kelim Afgaani 3580 Matot
Kelim Rosen
Kelim Rosen 129 Matot
Kelim Himalaya
Kelim Himalaya 26 Matot
Kelim Mosaik
Kelim Mosaik 0 Matot
Kelim Patchwork
Kelim Patchwork 367 Matot
Kelim Soozani
Kelim Soozani 31 Matot
Soumak
Soumak 60 Matot
Modernit Kelim
Modernit Kelim 782 Matot
Nimbaft
Nimbaft 244 Matot
Kelim Kordi
Kelim Kordi 113 Matot
Kelim Turkish
Kelim Turkish 1 Matot
Kelim Design
Kelim Design 1822 Matot
Kilim Afganistanin perintö
Kilim Afganistanin perintö 1622 Matot
Kelim Senneh
Kelim Senneh 230 Matot
Kelim Berber Design
Kelim Berber Design 124 Matot
Afghan / Pakistan

Afghan / Pakistan

Näytä kaikki: Afghan / Pakistan (12101)
Afgaani Akhche
Afgaani Akhche 640 Matot
Tree of Life
Tree of Life 4 Matot
Kazak
Kazak 993 Matot
Kelim Afgaani
Kelim Afgaani 3580 Matot
Khal Mohammadi
Khal Mohammadi 891 Matot
Pakistan 2 & 3 Ply
Pakistan 2 & 3 Ply 645 Matot
Russia

Russia

Matot Venäjältä ovat hyvin monenlaisista kulttuureista ja kansanryhmistä saaduista vaikutteista, jotka ovat vuosisatojen aikana yhä erottuneet toisistaan. Käsinsolmitut matot Venäjältä ovat kaunis vaihtoehto persialaisille matoille. Niiden muotoilu ja kuviointi ovat monenlaisia, värit hyvin kattavat ja kokoja löytyy lähes kaikenlaisia.

Venäjä on valtavan suuri maa, jossa on monia erilaisia kulttuureja, kansanryhmiä ja vaikutteita molemmista näistä elementeistä. Siksi venäläinen mattotuotanto on monenlaisten perinteiden tulosta, joissa on hyvin erilaisia kuvioita ja koriste-elementtejä. Joskus matot näyttävät hyvinkin persialaisilta, toisella kertaa kaukasialaisilta. Niiden kuviointi voi olla geometristä keskimedaljongilla, tai myös kukallista. Hyvin monipuolinen valikoima venäläisiä mattoja mahdollistaa jokaisen ostajan löytämään unelmiensa maton meiltä.

Näytä kaikki: Russia (203)
Russia
Russia 74 Matot
Turkaman
Turkaman 846 Matot
Azerbaijan
Azerbaijan 140 Matot
Baku
Baku 2 Matot
Intian matot

Intian matot

Intialainen maton tuotanto alkoi luultavasti 16. vuosisadalla. Sen perusti suurmoguli Akbar, joka antoi persialaisten matonsolmijien valmistaa mattoja palatsiinsa. Intialaisia mattoja valmistetaan nykyään suuria määriä, ja ne imitoivat pääosin persialaisia ja kiinalaisia kuvioita. Niiden laatu vaihtelee paljon.

Silti Intiasta tulee upeita mattoja. Erityisesti löytyy myös eurooppalaisen kulttuurin innoittamia kuvioita, jotka ovat hyvin nykyaikaisia. Intia on tullut yhdeksi suurimmista edullisimpien käsinsolmittujen mattojen viejämaista. Intialaisten mattojen nimiä ovat esimerkiksi Amritsar tai Jaipur. Sointuvat nimet ovat usein jäljitelmiä persialaisista matoista kuten Intia-Gabbeh tai Indo Bidjar.

Näytä kaikki: Intian matot (3295)
Indo Bidjar
Indo Bidjar 179 Matot
Indo Herati
Indo Herati 87 Matot
Indo Ghom
Indo Ghom 36 Matot
Indo Kashan
Indo Kashan 131 Matot
Indo Sarough
Indo Sarough 212 Matot
Indo Mir
Indo Mir 151 Matot
Indo Nain
Indo Nain 54 Matot
Indo Tabriz
Indo Tabriz 569 Matot
Kiinalaiset

Kiinalaiset

Jo joidenkin vuosituhansien ajan on Kiinassa solmittu mattoja. Niinpä tällä valtakunnalla on oikein pitkä perinne tällä talouden alalla. Keisarillinen hovi perusti tuotannon kiinalaisille matoille , joka muistuttaa kuvioissaan posliinimaalausta.

Yli kahden tuhannen vuoden ajan on tehty kiinalaisia mattoja. Tämä pitkä perinne on todiste kiinalaisten mattojen korkeasta laadusta. Niiden aiheet kumpuavat kiinalaisesta kulttuurista. Lohikäärmeet, uskonnolliset kuviot toistuvat niissä usein. Nykyään aiheiden valikoima on monipuolisempi kuin aiemmin. Niin se suuntautuu myös persialaiseen kudontatyöhön. Epäsymmetrisesti solmitut matot valmistetaan tuplaloimilangoilla. Yleensä kiinalaisilla matoilla on nimet , jotka vastaavat niiden tuotantopaikkakuntaa. Joten löytyy esimerkiksi sellaisia nimiä kuten "Peking". Huomioitavaa on, että vanhemmat kiinalaiset matot ovat hyvin paksuja, missä on käytetty kestävää, vahvaa villalankaa. Samaan aikaan ne ovat kuitenkin hyvin pehmeitä.

Näytä kaikki: Kiinalaiset (641)
Kiinalaiset antiikkimatot
Kiinalaiset antiikkimatot 30 Matot
Kiinalaiset silkkimatot
Kiinalaiset silkkimatot 345 Matot
Kelim Soozani
Kelim Soozani 31 Matot
China Wool
China Wool 239 Matot
Gabbeh matot

Gabbeh matot

Nämä suositut matot tunnetaan hieman paksummasta, lämpimästä, pehmeästä mutta kimmoisasta nukkastaan sekä rikkaista väreistään ja valtavasta valikoimasta malleja, joissa niitä on saatavilla. Ne on perinteisesti solmittu maalaismaisemalla tavalla - pienemmällä solmutiheydellä - luonnonvillasta, mikä yhdessä korkeamman nukan kanssa antaa niille hyvin erikoisen luonteen.

Näytä kaikki: Gabbeh matot (8582)
Persialainen Gabbeh
Persialainen Gabbeh 1092 Matot
Persialainen Gabbeh Loribaft
Persialainen Gabbeh Loribaft 4978 Matot
Persialainen Gabbeh paimentolaiset
Persialainen Gabbeh paimentolaiset 402 Matot
Gabbeh Design
Gabbeh Design 671 Matot
Gabbeh Kashkuli
Gabbeh Kashkuli 430 Matot
Gabbeh Rizbaft
Gabbeh Rizbaft 11 Matot
Perser Gabbeh Antik
Perser Gabbeh Antik 85 Matot
Indo Gabbeh
Indo Gabbeh 271 Matot
Indo Gabbeh Loribaft
Indo Gabbeh Loribaft 609 Matot
Gabbeh Bambus Silk
Gabbeh Bambus Silk 7 Matot
Loom Gabbeh Lori
Loom Gabbeh Lori 245 Matot
Loom Gabbeh
Loom Gabbeh 804 Matot
Design Loom Shine
Design Loom Shine 206 Matot
Silkkimatot

Silkkimatot

Tämä materiaali on se mistä unelmoidaan. Mikään kangas ei voi siinä määrin herättää ihastusta kuin silkki. Sen pehmeys ja ylittämätön eleganssi, jota se säteilee, ei löydä vertaistaan. Silkkimatot ovat hyvä teko jaloille ja valonloiste huoneille.

Itämaiset matot eivät ole vain villasta. Niitä on myös silkistä. Kuten esimerkiksi hienoin Kaschmir Silkki, aito Ghom Silkki tai arvokas Kiina Silkkimatto. Silkki antaa näille matoille niiden vertaamattoman laatunsa. Ja se on puhdas onni niille, jotka voivat sellaisen itselleen hankkia. Sillä silkki materiaalina on paljon enemmän kuin vain jotakin. Se merkitsi niin paljon. Se oli niin arvokasta, että sitä kuljetettiin puolen maailman halkijotta kuninkaalliset saivat pitää sitä keskiajan Euroopassa. Silkkitielle ei ole turhaan tullut tämä nimi luonnonmateriaalista, jota saadaan toukilta ja joka ei hienoudessaan löydä vertaistaan.

Näytä kaikki: Silkkimatot (2948)
Ghom Silkki
Ghom Silkki 1569 Matot
Kashmir
Kashmir 827 Matot
Kiinalaiset silkkimatot
Kiinalaiset silkkimatot 345 Matot
Nain Seide
Nain Seide 14 Matot
Kashan Seide
Kashan Seide 5 Matot
Herike
Herike 200 Matot
Ylelliset matot

Ylelliset matot

Te olette eksklusiivisen laatutyön ystävä? Mattokäsityö tarjoaa parasta valmistusta ja hienoimpia materiaaleja. Luonnollisesti se seuraa myös hintaan. Teille vain parasta, ei myyntitangosta otettua. Ja ei mitä tahansa laatua.

Se ei voi olla aina edullista. Tietysti kompromisseja voi tehdä monella elämän alueella. Mutta mattojen suhteen Te ette halua sitä tehdä? Silloin on eksklusiivinen matto, jonka laatu on aivan portaiden yläpäässä, juuri Se oikea Teille. Antakaa sen upean työnlaadun ja hienoimman villan nostaa Teidät pilviin. Silkki ei ole tietenkään harvinainen materiaali näissä eksklusiivisissa matoissa, jotka tehdään pitkään kestävänä käsityönä solmimalla. Suurin solmutiheys ja kauneimmat mallit ovat myös tunnusmerkillisä näille matoille.

Näytä kaikki: Ylelliset matot (6085)
Ghom Silkki
Ghom Silkki 1569 Matot
Isfahan Ylellisyyttä
Isfahan Ylellisyyttä 670 Matot
Nain 6La
Nain 6La 1373 Matot
Tabriz 50/70/90 Raj
Tabriz 50/70/90 Raj 3443 Matot
Antiikkiset matot

Antiikkiset matot

Vintage on In. Jo vuosien ajan. Kaikki saa näyttää mielellään vähän vanhemmalta, ja myös olla vanhempaa. Yhdistelmänä uusina ostettujen huonekalujen kanssa antaa antiikki matolle oikean mahdollisuuden tulla esiin. Se kertoo tarinaansa eteenpäin ja se ihastuttaa jokaista antiikin ihailijaa ja harrastajaa.

Kun matto on antiikkia, sillä on jo tarina takanaan. Ja selkeästi se on tämän kestänyt ja kokenut. Kun tämä on asian laita, niin sen täytyy olla korkeaa laatua. Sillä elämä ei meine koskaan ilman jälkiä jättämättä ohi. Eikä sen pitäisikään. Sillä antiikki itämaiset matot elämän ja iän tuomat merkit niissä antavat niille jotain erityistä ja kaunista ajan patinaa. p>

Näytä kaikki: Antiikkiset matot (3056)
Antiikkinen Sarough
Antiikkinen Sarough 259 Matot
Antique Kashan
Antique Kashan 200 Matot
Kiinalaiset antiikkimatot
Kiinalaiset antiikkimatot 30 Matot
Antique Kerman
Antique Kerman 114 Matot
Usak
Usak 74 Matot
Agra
Agra 9 Matot
Nain

Nain

Perinteiset Nain-matot kuuluvat kauneimpiin maailmassa, ja erottuvat Itämaisella suunnittelullaan. Ne valmistetaan samannimisessa Nain aavikon kaupungissa. Elegantin ja jalon vaikutuksen tekee tyypillinen sinivalkoinen väritys, useimmiten keskellä on medaljonki. Nain-mattojen korkea-arvoinen laatu näkyy eniten käytetyissä materiaaleissa ja solmutiheydessä. Silkin kanssa tehdyissä matoissa saavuttaa solmutiheys jopa yli miljoona solmua.

Korkealaatuisille Nain-matoille annettiin numerointi, joka kuvastaa niiden laatutasoa. Jokaisella loimilangalla on tietty määrä lankakerroksia, joka kertoo hienoudesta ja erityisyydestä. Persialainen sana "kerros" on „La“. Mitä alhaisempi on La-luku (12La, 9La, 6La, 4La), sitä monimutkaisempi solminta. Nain 4La tarkoittaa siten korkeinta laatua, ja kertoo siksi kaikkein hienoimmista matoista maailmassa . Sen valmistus on niin ainutkertaista, että on vain harvoja 4La mattoja, ja juuri siksi matontuntijat arvostavat näitä suuresti.

Melkein miljoonalla solmulla, ei jää Nain 6La paljon jälkeen 4La matosta. Myös tähän käytetään silkkiä, jotta saadaan yksityiskohdissaan rikas kuviointi mahdolliseksi. Solminta on niin ikään ainutlaatuista ja muodostaa symmetrisen ulkonäön.

Myös Nain 9La peilaavat perinteistä suunnittelua, missä tässä tiheys tulee vähän alhaisemmaksi. Siitä huolimatta myös näissä on upeita kappaleita, jotka kaunistavat Teidän elintilaanne ja antavat sille erityisen lisänsä.

Näytä kaikki: Nain (6268)
Nain 12La
Nain 12La 2035 Matot
Nain 9La
Nain 9La 2998 Matot
Nain 6La
Nain 6La 1373 Matot
Habibian
Habibian 53 Matot
Akhavan
Akhavan 3 Matot
Indo Nain
Indo Nain 54 Matot
Nain Seide
Nain Seide 14 Matot
Ghom

Ghom

Korkeinta laatua, parasta Kork-villaa, yleinen silkin käyttö - se on Ghom-matto. Tämä aivan ihana persialaismatto vakuuttaa vaativimmankin mattofanin. Kuka luksusta etsii, löytää hän sen tässä. Ghom-matot valmistetaan yhdessä Iranin pyhimmistä kaupungeista ja ovat osittain puhdasta silkkiä (Ghom-silkkiä).

Ghom und matot – yhdistelmä, missä toteutuvat käsityötaiteen korkeimmakin vaatimukset. Erittöin korkea solmutiheys ja paraslaatuinen villalanka, silkin mukanaolo ovat kaikki merkkejä Ghom-nattojen laadusta. Rikkaasti kuvioidut matot on koristeltu kuvioilla kasvi- ja eläinmaailmasta, kuin myös mitä erilaisimmilla medaljongeilla. Ghom-matot loistavat kaikissa väreissä. Jokaisessa kodissa Ghom-matot antavat Iranilaisen matonkudontataiteen kukoistaa. Se, joka haluaa kokea matossaan persialaisen kulttuurin ja luksuksen kauneimmassa muodossaan, ei voi ohittaa Ghom-mattoja.

p>

Näytä kaikki: Ghom (2100)
Ghom Kork
Ghom Kork 516 Matot
Ghom Silkki
Ghom Silkki 1569 Matot
Tabriz

Tabriz

Kaunis Tabrizin persialainen matto solmitaan käsin Luoteis-Iranissa, samannimisessä käsityökaupungissa Tabrizissa, joka tunnetaan myös nimellä Tabriz. Siellä toimivat mattovalmistajat menevät sukupolvien taakse, tehden Tabrizista yhden maailman vanhimmista mattokeskuksista. Myös Tabrizin suosittuja tuotteita ovat seinämatot, jotka on solmittu huolellisesti

Näytä kaikki: Tabriz (5015)
Tabriz Village
Tabriz Village 1046 Matot
Tabriz 40Raj
Tabriz 40Raj 201 Matot
Tabriz 50Raj
Tabriz 50Raj 3078 Matot
Tabriz 60Raj
Tabriz 60Raj 288 Matot
Tabriz 70Raj
Tabriz 70Raj 56 Matot
Tabriz 80Raj
Tabriz 80Raj 19 Matot
Indo Tabriz
Indo Tabriz 569 Matot
Tabriz 90Raj
Tabriz 90Raj 2 Matot
Tabriz Mahi
Tabriz Mahi 656 Matot
Tabriz Gumbad
Tabriz Gumbad 14 Matot
Tabriz Art
Tabriz Art 70 Matot
Mohammad Hossein Benam
Mohammad Hossein Benam 0 Matot
Perinteiset Itämaiset & Persialaiset Matot

Perinteiset Itämaiset & Persialaiset Matot

Näytä kaikki: Perinteiset Itämaiset & Persialaiset Matot (58179)
Perinteiset persialaiset matot
Perinteiset persialaiset matot 26410 Matot
Nomadimatot
Nomadimatot 11152 Matot
Gumbad / Golestan
Gumbad / Golestan 169 Matot
Arijana / Mamluk
Arijana / Mamluk 3105 Matot
Ziegler
Ziegler 6286 Matot
Kilim
Kilim 8380 Matot
Afghan / Pakistan
Afghan / Pakistan 12101 Matot
Russia
Russia 203 Matot
Kiinalaiset
Kiinalaiset 641 Matot
Intian matot
Intian matot 3295 Matot
Silkkimatot
Silkkimatot 2948 Matot
Antiikkiset matot
Antiikkiset matot 3056 Matot
Sisätilojen matot

Sisätilojen matot

Etsitkö oikeaa mattoa sisustustyyliisi? Olemme koonneet sinulle suosituimmat tyylit ja tehneet valikoiman vastaavia mattoja. Boho-Chic, Teollinen tyyli , viheriöstyyli tai tavallinen skandinaavinen löydät täältä upea valikoima ainutlaatuisia ja edullisia mattoja. Jos yksilöllistä väripyyntöäsi tai vaadittua kokoa ei ole, tutustu kattaviin mattojen luokkiin . Siellä tarjoamme suodattamattoman lajikkeen, joka on yksi maailman suurimmista valikoimista.

Näytä kaikki: Sisätilojen matot (3815)
Matot Ethno sisustustyyli
Matot Ethno sisustustyyli 1989 Matot
Matot Vihreys
Matot Vihreys 208 Matot
Teollinen tyyli matot
Teollinen tyyli matot 209 Matot
Skandinaavinen tyyli matot
Skandinaavinen tyyli matot 1326 Matot
Böömin tyyliset matot
Böömin tyyliset matot 1151 Matot
Matot sametti kalusteet
Matot sametti kalusteet 190 Matot
Moderni & sisustussuunnittelijoiden valitsema
Moderni & sisustussuunnittelijoiden valitsema 447 Matot
Maalaistyyliset matot
Maalaistyyliset matot 896 Matot
Välimeren tyyliset matot
Välimeren tyyliset matot 919 Matot
Barokkityyliset matot
Barokkityyliset matot 272 Matot
Mattoja seinälle
Mattoja seinälle 631 Matot
Klassinen muotoilu

Klassinen muotoilu

Moderni kummajainen ei tule Teille taloon. Klassinen ihastuttaa Teitä. Ei ainoastaan yksi aikakausi, vaan kaikki se, mikä klassiseksi tituleerataan ja karakterisoidaan? Sitten katselkaapa näitä mattoja. Klassisia muotoilultaan, erinomaista käsinsolmittua laatua. Varmasti sopivaa löytyy myös Teille.

Ei jokainen tarvitse modernia. Jotkut näkevät klassisessa Designissa kauneutta, joka saavuttaa näissä huippunsa. Vai oletteko sittenkin modernin maailman ystävä, haluatte kuitenkin yhdellä käsinsolmitulla matolla klassista Designia tuoda yksilöllistä painotusta kotiinne? Mitä se myös olisi: Meidän klassisesti kuvioidut matot ovat korkeaa laatua ja kiitos käsin solminnan parasta valmistuslaatua.

Näytä kaikki: Klassinen muotoilu (42725)
Ja mitali
Ja mitali 27605 Matot
Allover Design
Allover Design 12867 Matot
Kukka
Kukka 25958 Matot
Figural
Figural 911 Matot
Kentät
Kentät 2389 Matot
Geometrinen
Geometrinen 14438 Matot
Nomads
Nomads 1761 Matot
Elämänpuu
Elämänpuu 2060 Matot
Metsästys pattern
Metsästys pattern 119 Matot
Peilin malli
Peilin malli 713 Matot
Iso koriste
Iso koriste 490 Matot
Herati Design
Herati Design 8606 Matot
Butejeghe
Butejeghe 121 Matot
Moderni Design

Moderni Design

Näytä kaikki: Moderni Design (14519)
Yksi väri
Yksi väri 2396 Matot
Kirjava
Kirjava 2228 Matot
Kaistale
Kaistale 6129 Matot
Minimaalinen suunnittelu
Minimaalinen suunnittelu 3841 Matot
Värikäs muotoilu
Värikäs muotoilu 1804 Matot
Abstrakti
Abstrakti 2563 Matot
Itämaiset koriste

Itämaiset koriste

Orientti on kiinnostavaa. Sen värit ja kuvioinnit herättävät mielikuvituksen ja antavat unelmoida. Jos tämä on tilanne Teillä, on tällainen käsinsolmittu seinämatto tai vaikka istuinalusta Kelimistä on vähintäänkin harkitsemisen arvoinen.

Orientilla on aivan erityinen vaikutuksensa. Mistä se tarkemmin johtuu, on vaikeampi vahvistaa. Onko se väritys, missä kaikki on upeassa harmoniassa? Onko se perinne, mikä ihastuttaa. Todennäköisesti se on yhdistelmä monesta asiasta. Matot joissa on itämaista flairia eivät ole verrattavissa mihinkään muuhun. Hengittäkää vähän itämaista ilmaa kotonanne.

Näytä kaikki: Itämaiset koriste (578)
Seinämatot
Seinämatot 475 Matot
Kelim & Mattotyynyt
Kelim & Mattotyynyt 165 Matot
Erikoistarjoukset

Erikoistarjoukset

Yli 60 000 ainutlaatuisen kappaleen valikoimastamme esittelemme aina säännöllisesti vaihtuvan valikoiman taattuja käsintehtyjä itämaisia ​​mattoja, joita meillä on väliaikaisesti alennuksessa erityisen alennettuun hintaan.

Näytä kaikki: Erikoistarjoukset (20919)
Nain Trading käyttää evästeitä, jotta sivustomme toimivat luotettavasti ja varmasti sekä näyttääksesi sinulle asiaan liittyvää sisältöä ja henkilökohtaisia tarjouksia.
Jos napsautat "OK", voimme välittää evästeiden avulla kerätyt tiedot kolmansille osapuolille (markkinointikumppaneillemme). Jos et halua sopia, rajoitamme tärkeisiin evästeisiin. Lisätietoja ja kaikki vaihtoehdot löytyvät "preferenssit" -kohdasta. Voit säätää näitä milloin tahansa myöhemmin. Löydät lisätietoja tietosuojailmoituksestamme.